[ چهارشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۰ ] |
تعریف هزینه ها
در سمت راست صفحه اصلی با مراجعه به منوی اطلاعات و کلیک بر روی هزینه ها این صفحه باز می شود: در این قسمت می توانیم هزینه های جاری را تعریف نماییم. به عنوان مثال: آب،... |
[ چهارشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۰ ] |
تعریف پرسنل
در سمت راست صفحه اصلی با مراجعه به منوی اطلاعات و کلیک بر روی پرسنل این صفحه باز می شود: در این پنجره این امکان را خواهید داشت که پرسنل(کارمندان) فست فود،... |
[ چهارشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۰ ] |
تعریف کالاها و مواد اولیه
در سمت راست صفحه اصلی با مراجعه به منوی اطلاعات و کلیک بر روی کالاها و مواد اولیه این صفحه باز می شود در این پنجره این امکان را خواهید داشت که کالاهای مورد نیاز... |
[ یکشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ ] |
تعریف پیک
در سمت راست صفحه اصلی با مراجعه به منوی اطلاعات و کلیک بر روی پیک ها این صفحه باز می شود: در این بخش می توانید مشخصات فردی و قراردادی هر پیک را وارد... |
[ یکشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ ] |
تعریف مشترکین
در مراکز عرضه غذاها (رستوران، فست فود، کافی شاپ و ...) 3 نوع مختلف مشتری وجود دارند: میزهای موجود در سالن غذاخوری (صرف غذا بر سر میز... |
[ چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ ] |
تعریف غذا
با مراجعه به منوی سمت راست و بخش اطلاعات و کلیک بر روی تعریف غذا به شما امکان می دهد پیش غذا؛ نوشیدنی ها؛ دسرها، غذاهای ایرانی، غذاهای فرنگی، فست فود، کافه... |
[ چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ ] |
اطلاعات پایه
در سمت راست صفحه اصلی با مراجعه به منوی اطلاعات و کلیک بر روی اطلاعات پایه این صفحه باز می شود: واحد شمارش کالا:در این قسمت شما واحدهای شمارش... |